Personeels­tekort? Fiksen we!

Merge Online vult razendsnel de gaten in je personeelsbestand. Voor korte, of langere periode en uiteraard met de best passende tijdelijke krachten. Elimineer direct je onderbezetting.

DE JUISTE KRACHT VOOR IEDERE KLUS

Merge Online is anders dan andere online flexwerk organisaties. Omdat onze flexwerkers worden gescreend op basis van soft- en hard skills kunnen we tot een veel betere match komen. Beter, en vooral sneller. Voor het gat in jouw personeelsbestand hebben wij de invulling al klaar staan.

Geloof je het niet? Probeer het maar eens uit. De voordelen van Merge Online zullen je positief verrassen.

Start vandaag

KILL JE TWIJFELS

Hoe werkt Merge Online dan precies?
Wij kijken naar de overeenkomsten van de vacature en de flexwerker. We kijken naar de overeenkomsten tussen de vacature en de flexwerker. We houden rekening met verschillende gegevens, zoals:
  • Afstand
  • Arbeidsduur
  • Functievoorkeur
  • Overeenkomende eisen en kwaliteiten
Op basis hiervan bepalen we hoeveel punten een flexwerker overeenkomt met de vacature. Dit wordt weergegeven als een percentage en de website toont een inleiding over de flexwerker wanneer je op de afbeelding van het profiel klikt.
Dat weten wij maar al te goed. Daarom hebben we Merge Online opgericht. We streven ernaar om arbeidsbemiddeling snel en efficiënt te maken. Onze missie is om positiviteit, vertrouwen en transparantie te bevorderen in de arbeidsbemiddeling. We streven naar de best mogelijke oplossing voor alle partijen.
Bij Merge Online is tijd júist geen probleem. Binnen twee minuten kan een vacature worden ingevuld, met inachtneming van wet- en regelgeving. Je kunt er dus zeker van zijn dat er geen snellere oplossing is. Het platform vereenvoudigt alles op administratief gebied; je hoeft echt alleen maar de gewerkte uren door te geven. Niets meer, niets minder!
Het opzetten van een platform als deze is niet eenvoudig, dat hebben wij zeker zelf ook ervaren. We hebben onze jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche gebruikt om een digitale oplossing te creëren. Bovendien geloven we in het beste in de mens. We zijn open en eerlijk, zonder verborgen agenda’s. Daarom kunnen we dit platform aanbieden. En eerlijk gezegd, het maakt het voor ons ook een stuk eenvoudiger.

GEMAK BEGINT HIER
Je bent hier met een reden. Met een belletje gaan wij voor je aan de slag om de uitdaging in je personeelsbezetting te tackelen.
Let's talk