Personeels­tekort? Fiksen we!

Merge Online vult razendsnel de gaten in je personeelsbestand. Voor korte, of langere periode en uiteraard met de best passende tijdelijke krachten. Elimineer direct je onderbezetting.

DE JUISTE KRACHT VOOR IEDERE KLUS

Merge Online is anders dan andere online flexwerk organisaties. Omdat onze flexwerkers worden gescreend op basis van soft- en hard skills kunnen we tot een veel betere match komen. Beter, en vooral sneller. Voor het gat in jouw personeelsbestand hebben wij de invulling al klaar staan.

Geloof je het niet? Probeer het maar eens uit. De voordelen van Merge Online zullen je positief verrassen.

Start vandaag

KILL JE TWIJFELS

Ben je nog niet helemaal over de streep? Dan vind je hieronder de laatste zetjes.
Wij kijken naar de overeenkomsten van de vacature en de flexwerker. Het omvat een breed assortiment gegevens die meegenomen worden zoals:
  • Afstand;
  • Aantal gewenste uren;
  • Voorkeur van functie;
  • Eisen en kwaliteiten die overeenkomen
Op basis van dit geheel kijken wij op hoeveel punten een flexwerker overeenkomt met de vacature. Dat wordt weergegeven in een procentuele match en daar laten wij een samenvatting van zien als je op de afbeelding van de flexwerker klikt.
Dat weten wij maar al te goed. Daarom is Merge Online ook in het leven geroepen. Wij hebben onszelf als doel gesteld om arbeidsbemiddeling snel en goed te realiseren. Onze missie sluit daar ook op aan. De arbeidsbemiddeling positief uitdragen. Dit behalen wij door uit te te gaan van positiviteit, vertrouwen en transparantie. Voor alle partijen de best mogelijke oplossing aandragen.
Het opzetten van een platform is nog niet zo makkelijk. Daar zijn wij zelf ook achter gekomen. We hebben onze jarenlange kennis en evaring in de uitzendbranche gebruikt om een digitale oplossing te bieden. Daarnaast durven wij uit te gaan van het beste in de mens. Wij spelen daarom open kaart, geen addertjes onder het gras. Daardoor kunnen wij dit platform aanbieden. En eerlijk is eerlijk het maakt ons leven een stuk makkelijker.
Tijd is voor Merge Online geen issue. Binnen 2 minuten kan een vacature vervuld met daarbij de wet- en regelgeving in acht genomen. Je kunt er dus zeker van zijn dat er geen snellere oplossing voor handen is. Het platform ontziet alles op administratief vlak, alleen maar uren doorgeven. Niks meer en niks minder.

GEMAK BEGINT HIER
Je bent hier met een reden. Met een belletje gaan wij voor je aan de slag om de uitdaging in je personeelsbezetting te tackelen.
Let's talk