Schoonmaakmedewerker


 40 uur per week  13,07 per uur  Utrecht  Flex

Functiebeschrijving
Voor de afdeling Housekeeping zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste huishoudelijk medewerkers die ons team komen versterken. Dit team bestaat interieurverzorgers die onderdeel uitmaken van het Facilitair Team. Zij zorgen ervoor dat alle hotelkamers, publieke ruimtes en back offices er spik en span uitzien. Als housekeeper ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van de hotelkamers.

Wat wij vragen
• Een echte aanpakker, jij steekt graag de handen uit de mouwen om alles schoon achter te laten; • Flexibel; in de weekenden en vakanties inzetbaar. Óók met feestdagen; • Gastvrij, jij vindt het leuk om gasten te woord te staan; • Daarnaast draag jij met jouw enthousiasme bij aan een gezellige teamsfeer.

Wat wij bieden
-

Join Merge

Bastion Hotels


 Utrecht

Het hotel is een Nederlandse hotelketen. Er zijn 32 hotels in Nederland en één in Duitsland. Er werken in totaal ongeveer 1.000 medewerkers. De keten heeft veel vaste gasten uit het zakelijk segment, maar weet meer toeristen en recreanten te verwelkomen. Alle hotels zijn eigendom van het bedrijf en worden centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. In 2018 wist de keten een recordaantal gasten te verwelkomen; er sliepen in dat jaar 1,2 miljoen gasten uit binnen- en buitenland. Om in de groeiende vraag naar betaalbare hotelovernachtingen in Nederland te kunnen voorzien, blijft de keten continu uitbreiden.