Zelfstandig werkend kok


 38 uur per week  13,00 - 15,00 per uur  Utrecht  Flex

Functiebeschrijving
Wij zijn landelijk op zoek naar koks in een hotel. Wat houden jouw werkzaamheden in? Je bent als kok het eerste aanspreekpunt voor medewerkers in de keuken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bereiding van gerechten. Je bent verantwoordelijk voor time management van de binnenkomende bonnen. Je zorgt ervoor dat deze strak gepland bereid worden, zodat alle gasten lekker kunnen eten. Alle locaties van dit hotel hebben dezelfde menukaart. Het is ook belangrijk dat je leiding en begeleiding geeft aan de keukenmedewerkers. Uiteraard zorg je iedere dag voor een schone keuken, die voldoet aan de hygiëne-eisen.

Wat wij vragen
* Een koksopleiding (of andere relevante opleiding), bijvoorbeeld Basiskok of Kok niveau 1, 2 of 3 is een pre maar geen must; * Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je werkt als kok samen met je team maar neemt de leiding indien nodig; * Je bent communicatief vaardig, je zorgt voor een fijne werksfeer; * Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal; * Je werkt netjes, hygiëne in de keuken vind jij zeer belangrijk.

Wat wij bieden
* Als Kok werk je 38 uur (5 dagen per week); * Je bent flexibel in te zetten en werkt in de avonden en weekenden; * Je ontvangt een bruto salaris tussen de 13 en 15 euro per week; * Je krijgt reiskostenvergoeding; * Voor werken op zaterdag en zondag ontvang je een toeslag van 20% extra bovenop je bruto salaris; * Mogelijkheid om je HACCP (voedselveiligheid certificaat) te behalen op onze kosten; * Doorgroeimogelijkheden!

Join Merge

Bedrijf


 Utrecht

Het hotel is een Nederlandse hotelketen. Er zijn 32 hotels in Nederland en één in Duitsland. Er werken in totaal ongeveer 1.000 medewerkers. De keten heeft veel vaste gasten uit het zakelijk segment, maar weet meer toeristen en recreanten te verwelkomen. Alle hotels zijn eigendom van het bedrijf en worden centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. In 2018 wist de keten een recordaantal gasten te verwelkomen; er sliepen in dat jaar 1,2 miljoen gasten uit binnen- en buitenland. Om in de groeiende vraag naar betaalbare hotelovernachtingen in Nederland te kunnen voorzien, blijft de keten continu uitbreiden.